Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lee Towers laat zich verrassen op 60e verjaardag

Shownieuws

Lee Towers heeft geen idee wat hem donderdag op zijn 60e verjaardag staat te wachten. "Ik word zo opgehaald en ik weet verder van niets", zegt hij tegen Novum.

Lee Towers heeft geen idee wat hem donderdag op zijn 60e verjaardag staat te wachten. "Ik word zo opgehaald en ik weet verder van niets. Het is echt een verrassing", zegt de zanger tegen Novum Nieuws.

Towers vertelt dat hij zich erg goed voelt. "Ik krijg zoveel warmte en liefde. Dat is echt ongelofelijk. Vanochtend kwamen al vroeg de eerste felicitaties binnen. Ik heb kaarten, bloemen, e-mailtjes en heel veel aandacht gekregen. Ze zijn me duidelijk niet vergeten. Niet dat ik daar bang voor was, hoor."

Dit jaar gaat Towers door met wat hij altijd doet. "I'm still going strong", vertelt hij. "Wat ik heel leuk vind, is dat ik in mei nog een keer met de TCB Band mag spelen, de originele band van Elvis. Dat is natuurlijk te gek. En het is ook een 'once in a lifetime'-kans, ze stoppen er namelijk mee."

De zanger heeft nog enkele tips om fit en sterk 60 jaar te worden. "Je moet vooral positief blijven denken. Niet bij de pakken neer gaan zitten, ook al komen er tegenslagen op je pad. Dan komen er prachtige dingen uit. Ik heb vier kinderen en elf kleinkinderen. Voor mij is er dus genoeg om nog honderd jaar voor te leven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen