Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul de Leeuw is bang voor slimmeriken

Shownieuws

Paul de Leeuw is bang voor intelligente mensen. "Ze maken me onzeker, ook al voel ik aan dat ze het niet altijd bij het rechte eind hebben."

Paul de Leeuw is bang voor intelligente mensen. "Ze maken me onzeker, ook al voel ik aan dat ze het niet altijd bij het rechte eind hebben", schrijft de televisiepresentator deze week in Vara TV Magazine.

Op hun beurt voelen veel mensen zich ongemakkelijk in het gezelschap van de komiek. "Mijn dominante gedrag, dat ik zelf zo langzamerhand onder controle denk te hebben, maakt mensen bang voor mij. Vanwege mijn mening, of mijn onberekenbaarheid. Maar bij denkers gooi ik vaker de handdoek in de ring dan ik zou willen. Ik durf niet en raak geïntimideerd."

In het artikel gaat de 43-jarige komiek ook in op zijn relatie. De Leeuw gaat er door de aanwezigheid van zijn aangenomen zoontjes Kas en Toby van uit dat hij bij zijn echtgenoot Stephan Nugter blijft. "Doordat je je kinderen al het geluk gunt, ga je ook harder werken aan je relatie", schrijft De Leeuw. "Misschien is het voor twee mannen met kinderen ook iets gemakkelijker: we zijn van hetzelfde geslacht, we begrijpen elkaar goed, we zitten ook carrièretechnisch niet in elkaars vaarwater." Nugter werkt voor een ontwerpstudio.

De Leeuw presenteert elke zaterdag de tv-show 'Mooi! Weer De Leeuw'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen