Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jennifer Aniston wil Hollywood verlaten'

Shownieuws

Jennifer Aniston vertrekt uit Hollywood. De actrice zou de belangstelling rond haar scheiding van Brad Pitt zo zat zijn, dat ze wil vertrekken naar Chicago.

Jennifer Aniston vertrekt uit Hollywood. Dat meldt de Britse krant The Sun. De 37-jarige actrice zou de belangstelling rond haar scheiding van Brad Pitt zo zat zijn, dat ze wil vertrekken naar Chicago. Daar wil ze opnieuw beginnen met haar nieuwe vriend Vince Vaughn.

Jennifer zou verliefd zijn geworden op de stad toen ze daar samen met Vaughn was voor het filmen van 'The break-up'. "Het is logisch dat ik vertrek", zegt Jennifer in de krant. "Ik kan buiten Los Angeles wonen en naar mijn werk vliegen."

Jennifer en de 35-jarige Vince zijn eerder deze maand door een fotograaf betrapt toen ze hand in hand door een skigebied in het Amerikaanse Aspen wandelden. Aniston en Vaughn hielden hun relatie, die mogelijk al zes maanden duurt, angstvallig voor de pers verborgen. Op vragen van journalisten kwam steevast het antwoord dat ze alleen 'goede vrienden' zijn.

'The break-up' gaat over twee mensen (Aniston en Vaughn) die hun relatie beëindigen. Geen van beiden is bereid ergens anders te gaan wonen en er ontstaat een psychologische oorlog tussen het vroegere koppel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen