Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick Lachey ook op televisie vrijgezel

Shownieuws

Nick Lachey krijgt mogelijk een eigen televisieserie over het leven als vrijgezel. De 32-jarige zanger maakt in april een proefaflevering voor een comedy.

(Novum/AP) - Nick Lachey krijgt mogelijk een eigen televisieserie over het leven als vrijgezel. De 32-jarige zanger maakt in april een proefaflevering voor een nieuwe Amerikaanse comedy, waarin hij een vrijgezel in Manhattan speelt. Als de proefaflevering van 'She said/he said' een succes is bij adverteerders en kijkers, krijgt Lachey een serie.

In werkelijkheid is Lachey bijna vrijgezel. De scheiding van hem en de 25-jarige zangeres Jessica Simpson is nagenoeg rond. Hun huwelijksperikelen waren te zien in de realityshow 'Newlyweds: Nick & Jessica'. Na drie jaar huwelijk vroegen de twee in december een scheiding aan.

Lachey zou sinds die tijd flink genieten van zijn vrijgezellenbestaan. Hij werd eerst gezien met fotomodel Elizabeth Arnold en daarna met Kristin Cavallari, die bekend werd door de reallifesoap 'Laguna Beach' op MTV.

Lachey werd bekend als een van de leden van de boyband '98 Degrees'. Zangeres Simpson maakte haar filmdebuut als Daisy Duke in 'The Dukes of Hazzard'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen