Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Prince verrast wachtende fans met optreden

Shownieuws

Fans die in de rij stonden om de nieuwe Prince-cd '3121' te bemachtigen, kregen de verrassing van hun leven. De zanger kwam onverwacht langs voor een optreden.

(Novum/AP) - Fans van Prince die voor een platenzaak in Hollywood in de rij stonden om zijn nieuwe cd '3121' te bemachtigen, kregen dinsdag de verrassing van hun leven. De zanger kwam onverwacht langs om een optreden te geven.

Geheel in het wit gekleed gaf de 47-jarige Amerikaan een optreden weg, samen met zijn protégee percussionist Sheila E. en enkele dansers. Ongeveer vijfhonderd wachtende fans kregen een paars polsbandje cadeau en waren getuige van het concert in de winkel. Minder gelukkige fans bleven buiten wachten in de regen.

Prince zong enkele van zijn klassiekers als 'Let's go crazy' en 'Purple rain'. Ook nodigde hij enkele fans uit voor een danswedstrijd op het podium.

Het onverwachte optreden was een spontane actie van de zanger, zegt een woordvoerder van Universal Motown Records, het label van Prince. "Hij woont vlak bij de platenzaak."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen