Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Horror valt Victoria Koblenko zwaar

Shownieuws

Het spelen in een horrorfilm heeft weinig glamour, vindt Victoria Koblenko. Tijdens opnamen voor 'DoodEind' en 'Slachtnacht' is ze een paar keer gewond geraakt.

Het spelen in een horrorfilm heeft weinig glamour. Dat vertelt Victoria Koblenko woensdag in De Telegraaf. Tijdens de opnamen voor 'DoodEind' en 'Slachtnacht' is ze een paar keer gewond geraakt.

Tijdens de buitenopnamen voor 'Slachtnacht' is de 25-jarige Koblenko enkele keren flink onderuit gegaan, waardoor ze grote schaafwonden opliep. Het verhaal van de horrorfilm speelt zich deels af in een mijn. Koblenko moest daarin tot haar middel in het water staan. Door het nepbloed werd het water roze. Met chloor werd dat weer schoongemaakt. "Drie dagen lang heb ik dus in het sterke bleekwater gelegen. Mijn haar moest er na de opnamen ook echt af, dat was niet meer te redden", vertelt de actrice.

In 'DoodEind' speelt Koblenko een stoer type, met gevlochten haar, een piercing en een tatoeage. "Het invlechten was ook hels. De kapper moest er verschrikkelijk hard aan trekken." Omdat haar personage in de film flink gewond raakt, heeft de actrice gedurende een maand elke dag uren in bij de make-up gezeten. "Het zag er griezelig echt uit."

Victoria hoopt dat ze als compensatie ook eens wordt gevraagd voor een glamourcomedy. "Waarin ik met mooie nageltjes en chique kleding mag optreden, in plaats van dagenlang als een vieze zombie het water in en uit te lopen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen