Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Colin stelt Salma gerust met naakt dansje

Shownieuws

Colin Farrell heeft naakt gedanst voor Salma Hayek. De 29-jarige acteur wilde haar op die manier geruststellen voorafgaand aan een gezamenlijke seksscène.

Colin Farrell heeft naakt gedanst voor Salma Hayek. De 29-jarige acteur wilde haar op die manier geruststellen voorafgaand aan een gezamenlijke seksscène. Dat schrijft de Britse krant Daily Mirror.

Het voorval gebeurde tijdens de opnamen van de Hollywoodfilm 'Ask the dust', over de tot mislukking gedoemde relatie tussen een Italiaanse immigrantenzoon en een Mexicaanse serveerster. De Ierse acteur Farrell heeft de reputatie lastig te zijn en daarom durfde Hayek aanvankelijk niet op de set te verschijnen.

"Uiteindelijk kwam ik in mijn kleren gewikkeld uit de kleedkamer en Colin is helemaal naakt, terwijl hij in het zand als een balletdanser rondspringt", vertelt de 39-jarige Mexicaanse. "Ik begon te lachen en dat ontspande me." Tijdens de naaktscène keek Farrell niet een keer naar Hayeks lichaam. Hij keek zijn tegenspeelster in de ogen, vertelt de diva vol bewondering.

Hayek won eerder een Oscar voor haar rol van schilderes Frida Kahlo in 'Frida' uit 2002. Daarna was ze te zien in 'Spy kids 3-D' en 'Once upon a time in Mexico'. 'Ask the dust' is vanaf mei te zien in de Nederlandse bioscoop.

Farrell speelde eerder in films als 'Tigerland' (2000) en 'Alexander' (2004). Het liefdesleven van de Don Juan levert regelmatig sappig voer op voor de schandaalpers. Tot zijn veroveringen zouden onder anderen Britney Spears en Demi Moore behoren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen