Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jennifer dumpt kleren Brad'

Shownieuws

Jennifer Aniston heeft de periode met Brad Pitt nu echt afgesloten. Ze heeft al zijn kleren die ze nog had naar een tweedehandswinkel gebracht.

Jennifer Aniston heeft haar verleden met Brad Pitt nu echt afgesloten. Ze heeft al zijn kleren die ze nog had naar een tweedehandszaak gebracht. Dat meldt de Britse krant The Sun dinsdag. Ze zou zijn gezien terwijl ze tassen vol kleren wegbracht naar een winkel in Burbank, in de Amerikaanse staat Californië.

Volgens de krant zag een vrouw Aniston uit de winkel komen. Toen zij de winkel binnenging om te kijken wat Jen had achtergelaten, was al niet meer te achterhalen welke kledingstukken van Brad zouden zijn geweest. De winkelmedewerker had de 37-jarige actrice niet herkend en had de kleren op een stapel met andere kleren gegooid.

Jennifer en Brad zijn in oktober gescheiden na een huwelijk van vierenhalf jaar. Vorige week is Jen door een fotograaf betrapt toen ze hand in hand liep met acteur Vince Vaughn. Pitt heeft een relatie met actrice Angelina Jolie. Zij verwachten deze zomer hun eerste kind.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen