Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Floortje ontkent dronken feestje

Shownieuws

Floortje heeft op oudjaar 2003 niet als een tempelier gedronken. "Het was natuurlijk oudejaarsavond. Daar hoort een drankje bij", zegt de Idols-finaliste.

Idols-finaliste Floortje heeft op oudjaar 2003 niet als een tempelier gedronken. Dat zegt zij maandag in het SBS6-programma 'Shownieuws'. "Het was natuurlijk oudejaarsavond. Daar hoort een drankje bij", zegt de 22-jarige apothekersassistente. Zij vierde het nieuwe jaar bij dj Patrick Kicken thuis.

De radiomaker beschrijft Floor als 'het meisje dat een halve fles Goldstrike, met een alcoholpercentage van vijftig procent, achterover kiepte, om daarna de weg naar het toilet te vragen'. Zo veel kan zij nooit hebben gedronken, zegt Floortje. "Want dan zou ik niet meer op mijn benen hebben kunnen staan." Volgens Kicken was dat ook het geval, zegt hij in 'Shownieuws'.

Zondag plaatste Kicken foto's van het feestje op zijn website. Daarop draagt 'Flodder' sexy netkousen en gehaakte handschoenen zonder vingers. Op een van de foto's geeft zij een handkus naar de camera. Op andere foto's knuffelt zij met een man.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen