Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Heisa om avances Nicole Ritchie'

Shownieuws

Nicole Ritchie heeft opschudding veroorzaakt door tijdens de opnamen van 'The simple life' aan een 11-jarig jongetje te vragen of hij haar aantrekkelijk vindt.

Nicole Ritchie heeft opschudding veroorzaakt door tijdens de opnamen van het vierde seizoen van 'The simple life' aan een 11-jarig jongetje te vragen of hij haar aantrekkelijk vindt. De familie van de jongen is verontwaardigd. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Het jongetje speelde basketbal op straat toen de 24-jarige actrice hem aansprak. Twee camera's van de realityserie hebben de ontmoeting vastgelegd. De vader van het jongetje heeft geweigerd toestemming te geven voor de uitzending van het fragment. Hij heeft een klacht ingediend bij de productiemaatschappij van de serie.

In 'The simple life' worden de verwende vriendinnen Ritchie en Paris Hilton gevolgd terwijl ze in voor hen onalledaagse situaties worden geplaatst. In het eerste seizoen draaiden ze enkele weken mee op een boerderij. Het vierde seizoen heeft als titel 'Tot de dood ons scheidt'. In de afleveringen krijgen Ritchie en de 25-jarige Hilton de rol van echtgenote en moeder toebedeeld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen