Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keira Knightley het nieuwe gezicht van Chanel

Shownieuws

Keira Knightley vervangt Kate Moss als gezicht van Chanel. De Britse actrice treedt op in een serie tijdschrift- en televisieadvertenties voor de multinational.

Keira Knightley vervangt Kate Moss als gezicht van Chanel. De 20-jarige actrice uit Groot-Brittannië treedt op in een serie tijdschrift- en televisieadvertenties voor de schoonheidsproducten van de multinational. Dat meldt het Britse Bang Media International maandag.

Nadat Knightley zes jaar lang speelde in Britse films maakte zij in 1999 haar Hollywood-debuut met een bijrol in 'Star wars: episode I - The phantom menace'. Vier jaar later brak zij door met haar rol in 'Pirates of the Caribbean'. Dat de actrice, die zondag een Oscar misliep, nog nooit in een schandaal verwikkeld is geraakt, zou de keuze van Chanel mede hebben bepaald.

In juni zette Chanel supermodel Moss aan de kant. Volgens het Parijse mode- en cosmeticahuis paste 'Cocaïne Kate' door haar leeftijd (30 jaar) en haar wilde leefstijl niet meer bij het exclusieve luchtje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen