Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cruise wil kind vernoemen naar oprichter Scientology

Shownieuws

De Amerikaanse acteur Tom Cruise wil zijn aanstaande kind Hubbard noemen, naar L. Ron Hubbard, de oprichter van de religieuze organisatie Scientology.

De Amerikaanse acteur Tom Cruise wil zijn aanstaande kind Hubbard noemen, naar L. Ron Hubbard, de oprichter van de religieuze organisatie Scientology. Dat meldt de Britse krant The Mirror. Cruise moet volgens de krant nog wel zijn verloofde Katie Holmes overtuigen. Zij is bang dat ze wordt uitgelachen als ze met de opmerkelijke naam instemt.

De 43-jarige Cruise is sinds 1987 een fervent aanhanger van de kerk. Zijn 27-jarige verloofde is streng katholiek opgevoed, maar veranderde van overtuiging toen ze vorig jaar een relatie kreeg met Cruise. Twee weken geleden werd bekend dat de familie van Holmes zich zorgen begint te maken, omdat de actrice dagelijks acht uur zou doorbrengem in de Scientology-kerk in Hollywood.

Indien Holmes haar kind geen Hubbard wil laten heten, wil Cruise het kind volgens de krant naar zichzelf vernoemen. De zoon van Cruise en Holmes zou dan Thomas Cruise Mapother gaan heten. Katie Holmes is rond deze tijd uitgerekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen