Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Madonna' valt voor Homer in The Simpsons

Shownieuws

Popster Madonna verschijnt als stripfiguur in een aflevering van de animatieserie 'The Simpsons' als minnares van Homer Simpson.

Popster Madonna verschijnt als stripfiguur in een aflevering van de animatieserie 'The Simpsons'. In de serie is Madonna de knappe minnares van vader Homer. Onder de bijnaam Madge gaat Madonna de strijd aan met Marge, de vrouw van Homer. Dat meldt de Britse krant The Sun.

Schrijver van de serie Matt Groening laat Madge sexy bewegingen maken, waarmee ze Homer probeert te versieren. Volgens de krant is het personage een parodie op Madonna in haar documentaire 'In bed with Madonna' uit 1991. Het karakter draagt strakke en sexy outfits en een korset met puntborsten. Ze kan alle mannen krijgen, maar heeft alleen oog voor Homer.

Eerder waren onder meer de Red Hot Chilli Peppers, U2 en Mel Gibson te zien in 'The Simpsons'. De serie, die in de Verenigde Staten toe is aan zijn achttiende seizoen, is de langstlopende animatieserie in de geschiedenis. In Nederland zendt Veronica wekelijks herhalingen uit van eerdere seizoenen. Het is niet bekend wanneer 'Madonna' in de serie is te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen