Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Playboy met Jessica Alba niet uit de handel

Shownieuws

Het maartnummer van de Amerikaanse Playboy blijft te koop. Op de cover staat Jessica Alba. Daardoor lijkt het ten onrechte of zij naakt heeft geposeerd.

Het maartnummer van de Amerikaanse Playboy blijft te koop. Op de cover staat Jessica Alba in een bikini. Daarmee wordt volgens de 24-jarige Amerikaanse filmster ten onrechte de suggestie gewekt dat zij naakt of halfnaakt in het nummer is te zien.

Het naaktblad is ervan overtuigd dat niets onwettigs is gedaan, zegt een woordvoerder van Playboy tegen het Britse persbureau Reuters. Volgens Playboy staan beroemdheden wel vaker op de omslag zonder dat zij naakt in het blad poseren.

Omdat Playboy het nummer niet uit de handel neemt, sleept Alba het bedrijf mogelijk voor de rechter. De actrice zegt gevraagd te zijn om te poseren voor de cover van de nieuwe Playboy, maar zij zou dat hebben geweigerd. Daarop plaatste het blootblad een publiciteitsfoto voor Alba's avonturenfilm 'Into the blue' waarop zij een navelpiercing draagt.

De actrice wil haar imago van sekssymbool graag achter zich laten en wil serieus worden genomen als actrice. Alba is onder meer bekend van haar rollen in de televisieserie 'Dark angel' en films als 'Fantastic four' en 'Sin city'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen