Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scott Stapp aangeklaagd om sekstape

Shownieuws

Zanger Scott Stapp is aangeklaagd wegens het schenden van de privacy van een vrouw, die zegt dat ze te zien is op de seksvideo van Stapp en Kid Rock.

(Novum/AP) - De Amerikaanse zanger Scott Stapp is aangeklaagd wegens het schenden van de privacy van een vrouw, die zegt dat ze te zien is op de seksvideo van Stapp en Kid Rock. Een deel van de tape is vorige maand te zien geweest op de website van het Californische bedrijf Red Light District. Volgens de vrouw was afgesproken dat de videoband in het bezit zou blijven van de voormalige zanger van Creed.

De vrouw, Jane Doe, wil met de rechtszaak voorkomen dat de band wordt verkocht. Ook vraagt ze een schadevergoeding, omdat ze naar eigen zeggen emotionele schade heeft opgelopen. Raprocker Kid Rock spande eerder een proces aan om te voorkomen dat de beelden op internet worden gezet door het bedrijf dat de tape bezit. De rechter heeft het bedrijf tot nader order verboden de videoclip uit te zenden.

Stapp verklaarde eerder dat de tape was gestolen. Hij denkt dat iemand de band met opzet in de openbaarheid heeft gebracht om zijn solocarrière te saboteren. Kid Rock liet eerder weten dat hij Stapp een idioot vindt, omdat de beelden naar buiten zijn gekomen, maar hij ziet het ook als goede promotiestunt voor zijn nieuwe album.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen