Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Smashing Pumpkins weer bij elkaar

Shownieuws

De Smashing Pumpkins komen weer bij elkaar. Zanger Billy Corgan en drummer Jimmy Chamberlin zouden nieuwe muziek aan het schrijven zijn.

De Smashing Pumpkins komen weer bij elkaar. Dat heeft een woordvoerder van Azoff Management verklaard tegen MTV News. Zanger Billy Corgan en drummer Jimmy Chamberlin hebben zich bij deze firma aangemeld als Smashing Pumpkins. Ze zouden nieuwe muziek aan het schrijven zijn.

De muziekzender meldt vrijdag verder dat een voormalige bassiste van de rockband, Melissa auf der Maur, afgelopen week ook heeft gezegd dat de band weer herenigd wordt. Zelf is de bassiste, die in 1999 bij de band kwam als opvolger van D'Arcy Wretzky, nog niet benaderd door Corgan en Chamberlin. Auf der Maur zou wel open staan voor een hereniging. Ze weet ook niet of gitarist James Iha en D'Arcy Wretzky zich bij de zanger en de drummer gaan voegen.

In juni vorig jaar maakte Corgan al bekend dat hij de band, die in 2000 uit elkaar ging, weer wilde herenigen. "Ik wil mijn band terug, mijn nummers en mijn dromen", schreef hij toen in een paginagrote krantenadvertentie in de Chicago Tribune.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen