Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johan Vlemmix deelt gratis condooms uit

Shownieuws

Johan Vlemmix deelt op Valentijnsdag gratis condooms uit. De entertainer wil veilige seks stimuleren. De actie sluit aan op zijn datingshow.

Johan Vlemmix deelt op Valentijnsdag gratis condooms uit. Dat doet hij op de Amsterdamse Wallen, op diverse universiteiten en in horecagelegenheden in het hele land. De ludieke actie is in het kader van de nieuwe televisieserie 'Johan de relatieman', vertelt de 46-jarige entertainer vrijdag.

In 'Johan de relatieman' helpt Vlemmix mensen aan een leuke date of een serieuze relatie. Volgens de Eindhovenaar gaan commerciële regionale omroepen de dertiendelige serie uitzenden. Welke omroepen dat precies zijn, kan hij niet zeggen. Zijn producent is ook nog op zoek naar een landelijke omroep die de serie wil uitzenden.

'De relatieman' zegt als geen ander te weten 'dat bij liefde ook seks hoort'. "Helaas kan seks ook een belemmering zijn voor het opstarten van een nieuwe relatie. Je weet weinig over het verleden van je nieuwe partner, maar je wilt toch graag een stapje verder gaan. Dus moet seks, en dan vooral veilige seks, worden gestimuleerd."

Vlemmix voert de actie uit in opdracht van een datingwebsite die het televisieprogramma financiert. "Ik heb er wel zwaar over nagedacht: moet ik dat wel doen vlak voor de verkiezingen?", zegt Vlemmix, die in Eindhoven en Amsterdam met een ludieke partij meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen. "Maar de actie maakt nu eenmaal deel uit van mijn werk voor de televisieserie."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen