Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opnamen film J-Lo storen bruiloft

Shownieuws

Jennifer Lopez heeft de opnamen voor haar nieuwe film laten stilleggen. Door de opnamen voor 'El Cantate' werd een huwelijksfeest op Puerto Rico verstoord.

Jennifer Lopez heeft de opnamen voor haar nieuwe film laten stilleggen. Door de opnamen voor 'El Cantate' werd een huwelijksfeest in een hotel op Puerto Rico verstoord. Dat meldt Contactmusic vrijdag.

De huwelijksdag van Juliana Rosales en haar aanstaande Dennis Gonzales dreigde te worden verpest door filmtrucks en een menigte voor de deur van hun hotel op het eiland. De bruid was verbolgen toen haar door de filmcrew werd gevraagd te stoppen met het maken van foto's op haar eigen receptie. De woedende moeder van de bruid dreigde daarop de opnamen te ruïneren door gillend op een straathoek te gaan staan.

Lopez en haar man Marc Anthony, die ook in de film speelt, hebben persoonlijk hun excuses aangeboden voor de overlast die zij veroorzaakten. Het bruidspaar ging daarna met hen op de foto. "Iedereen heeft zijn excuses aangeboden. Ik ben blij", reageerde Rosales. "Ik heb een verhaal om later aan mijn kinderen te vertellen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen