Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Drummer van Jackson Five doodgestoken

Shownieuws

Een voormalige drummer van de Jackson Five, Johnny Jackson, is doodgestoken. Zijn lichaam is woensdagavond gevonden in een woning in Gary, Indiana.

(Novum/AP) - Johnny Jackson, een voormalige drummer van de Jackson Five, is met een messteek in de borst vermoord. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Het lichaam van de 54-jarige Jackson is woensdagavond gevonden in een woning in Gary, in de Amerikaanse staat Indiana. Een bovenbuur had de politie gebeld vanwege een hoog oplopende ruzie tussen Jackson en een vrouw. De politie is nog op zoek naar de vrouw, van wie de identiteit bekend is.

Johnny Jackson verving rond 1967 de oorspronkelijke drummer van de Jackson Five, Milford Hite. Over zijn familiebanden met de legendarische familie Jackson, onder wie Michael en Janet, lopen de berichten uiteen. Volgens sommigen was hij een neef, volgens andere berichten was hij geen familie.

De laatste jaren drumde Jackson bij White Dove van Anthony Acoff. Enkele maanden geleden moest hij de band verlaten, omdat hij een drankprobleem zou hebben. Een paar weken geleden mocht hij weer optreden met de band. Volgens Acoff was hij toen clean.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen