Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jos Brink heeft niet genoeg tijd voor Frank

Shownieuws

Jos Brink wil meer tijd aan zijn echtgenoot besteden, schrijft De Telegraaf. Het dagelijks contact met Frank Sanders gaat via briefjes op de keukentafel.

Jos Brink wil meer tijd aan zijn echtgenoot besteden. "Hij krijgt te weinig aandacht", zegt de 63-jarige entertainer zaterdag in De Telegraaf. Het dagelijks contact met musicalster Frank Sanders gaat via briefjes op de keukentafel. "Hij slaapt altijd al als ik vroeg in de nacht thuiskom. Ik ben een nachtmens", zegt Brink, die lang beroemd was als quizmaster.

Als Brink 's nachts thuiskomt van een voorstelling, pakt hij het liefst een boek en een glas whisky. "Het wordt dan met gemak een uur of vier voordat ik in bed kruip."

Brink is nu vooral actief in de kleinkunst. Vanaf volgende maand staat Brink op het podium met de cabaretgroep Purper. Hij is van plan de eerste acht maanden van volgend jaar vrij te nemen. "Dan heb ik tijd voor de boodschappen en kan ik koken voor Frank. We bellen wel, maar dat is inleveren op het contact." Ook wil Brink zijn moeder vaker zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen