Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sexy foto's van Floortje op internet

Shownieuws

Er zijn foto's in omloop van Idols-finaliste Floortje, die nogal pikant van aard zijn. Zo draagt het nachtegaaltje netkousen.

Idols-finaliste Floortje is toch niet zo'n braaf meisje als zij zich voordoet. Dat concludeert dj Patrick Kicken op basis van foto's van aankomende zangeres. De radio-dj heeft de afbeeldingen op zijn weblog geplaatst.

Op de foto's, die bij Kicken thuis zijn genomen tijdens oudjaar 2003, draagt de dan 20-jarige 'Flodder' sexy netkousen en gehaakte handschoenen zonder vingers. Op een van de foto's geeft zij een zwoel handkusje naar de camera. Op andere foto's knuffelt zij met een man. Kicken beschrijft Floor als 'het meisje dat een halve fles Goldstrike (vijftig procent alcohol) achterover kiepte, om daarna de weg naar het toilet te vragen'.

De Veronica-dj denkt niet dat Floortje zaterdag als winnares van de talentenjacht uit de bus komt. "Ik gun het haar van harte, maar ik betwijfel het helaas voor Floor." Volgens Kicken strijkt 'onze Nederlandse Beyoncé' Rafaëlla zaterdag 'ondanks een zwangere buik' met de eer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen