Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Imca Marina kent inhoud eigen soap niet

Shownieuws

Imca Marina heeft haar eigen realitysoap nog niet gezien. Vrijdag komt een proefaflevering van 'Viva Marina!' op tv. "Ik laat het over mij heen komen."

"Ik laat het over mij heen komen." Dat zegt Imca Marina over haar eigen realitysoap, die zij nog niet heeft gezien. Vrijdag wordt een proefaflevering van 'Viva Marina!' uitgezonden door de Tros.

Wat er is te zien? "Geen idee", zegt de 64-jarige zangeres in een interview met Novum Nieuws. Maandenlang zijn opnamen gemaakt en zij weet niet welke beelden worden gekozen voor de eindmontage. "Ik laat mij verrassen."

Imca Marina heeft vertrouwen in Frank Timmer, de maker van de serie. Diens FTV Productions was ook het bedrijf achter 'Gewoon Jan Smit'. "Ik knijp mijn handen dicht als het even mooi is", zegt Imca, die werd geboren als Hendrikje Bijl.

Dat zij de pilot niet vooraf heeft gezien, vindt zij 'jammer, maar geen halszaak'. "Ik heb natuurlijk wel toestemming gegeven om te filmen." In welke periode de opnamen hebben plaatsgevonden kan zij zich niet precies herinneren. "Je raakt het snel gewend om gefilmd te worden."

Of de serie doorgaat is volgens Imca Marina nog helemaal niet zeker. "Misschien wil ik niet dat het doorgaat of roepen de mensen boe." Imca Marina zal de eerste aflevering op video moeten bekijken, want vrijdag treedt zij op in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen