Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bigamist uit 'Dr. Phil' bekent schuld

Shownieuws

Een 62-jarige Amerikaan die na een uitzending van 'Dr. Phil' werd gearresteerd vanwege bigamie heeft schuld bekend. Hij kan tien jaar cel krijgen.

(Novum/AP) - Een 62-jarige Amerikaan die na een uitzending van 'Dr. Phil' werd gearresteerd vanwege bigamie heeft donderdag voor de rechter schuld bekend. Charles Edward Hicks uit Virginia was in december het onderwerp van een uitzending, nadat twee vrouwen er achter waren gekomen dat ze beiden met hem getrouwd waren. Na een telefoontje van een kijker, de zus van de vriendin van de man, werd de man opgepakt.

Hicks is zeven keer getrouwd geweest. Met zes vrouwen is het huwelijk inmiddels beëindigd. De zevende vrouw is nog steeds met hem getrouwd. Vier keer overlapten twee huwelijken elkaar. Dat was ook het geval bij de zesde en zevende vrouw, die in de show van Dr. Phil aanwezig waren. Daarnaast hield de man er dus nog zeker één vriendin op na.

In de bigamiezaak gaat het om de vijfde en zesde vrouw van Hicks. Zij waren gelijktijdig met hem getrouwd. Nu hij schuld heeft bekend, kan hij veroordeeld worden tot tien jaar gevangenisstraf. De rechter doet op 8 mei uitspraak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen