Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mizrahi houdt zich in bij Oscars

Shownieuws

Isaac Mizrahi heeft op de rode loper bij de Oscars zijn handen thuisgehouden. De ontwerper betastte Scarlett Johansson bij de uitreiking van de Golden Globes.

(Novum/AP) - Isaac Mizrahi heeft zich niet aan zijn belofte gehouden om voor opschudding te zorgen bij de uitreiking van de Oscars. De ontwerper zorgde vorige maand voor ophef door bij de uitreiking van de Golden Globes onder anderen Scarlett Johansson bij haar borst te grijpen. Ook vroeg hij actrice Eva Longoria naar haar schaamhaar en keek hij in het decolleté van actrice Teri Hatcher. Mizrahi beloofde toen zondag hetzelfde te doen.

Uiteindelijk besloot de ontwerper zich toch in de houden. "Ik ga me zo goed gedragen dat er een glans over me verschijnt aan het einde van de avond", zei hij voorafgaand aan het festijn. Sandra Bullock leek zenuwachtig toen ze Mizrahi te woord moest staan, maar zij werd snel gerustgesteld. Ook negeerde de ontwerper het diepe decolleté van zangeres Dolly Parton. Hij stelde haar stelde vragen over het kapsel en de oorbellen.

De ontwerper probeerde alleen Matt Dillon uit te tent te lokken door te vragen of hij zijn pak gehuurd had, maar de acteur wist goed partij te bieden. "Ik heb hem ergens gehuurd waar ze pakken aan mariachi-orkesten uitlenen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen