Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johansson vergevingsgezind na betasten borst

Shownieuws

Scarlett Johansson is niet boos op ontwerper Isaac Mizrahi. Deze veroorzaakte een rel toen hij haar bij haar borst greep bij de uitreiking van de Golden Globes.

(Novum/AP) - Actrice Scarlett Johansson is niet boos op ontwerper Isaac Mizrahi. Deze veroorzaakte een rel toen hij Johansson vorige maand bij haar borst greep tijdens een interview op de rode loper bij de uitreiking van de Golden Globes. In een interview met The Los Angeles Times zegt de actrice Mizrahi te vergeven.

De actie van de kledingontwerper en televisiepresentator getuigt volgens Johansson van weinig smaak. "Ik was net twee uur bezig geweest met mijn haar, make-up en kleding. En bij het eerste interview dat ik doe, wordt ik betast door iemand die ik nog nooit heb ontmoet. Op dat moment dacht ik: mijn god, dit wordt live uitgezonden."

De openlijk homoseksuele Mizrahi zei in een verklaring dat hij wilde weten hoe de jurk gemaakt was. Dat gelooft de 21-jarige actrice niet. "Alsof hij niet weet hoe een jurk in elkaar zit." Johansson zegt dat ze niet boos is omdat ze wel snapt waarom Mizrahi het deed. "Hij is gewoon een man die dit soort situaties creëert omdat hij een carrière op televisie van de grond probeert te krijgen." Ze zal de ontwerper in de toekomst dan ook niet mijden. "Ik kan prima voor mezelf zorgen. Ik kom uit New York."

Johansson speelde onder meer in de film 'Lost in translation' en 'Match point'. Voor haar aandeel in die laatste film was ze genomineerd voor een Golden Globe voor beste vrouwelijke bijrol. Onlangs was ze nog te zien in de film 'The island'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen