Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Alba wil Playboy uit de schappen

Shownieuws

Jessica Alba eist dat Playboy uit de schappen wordt gehaald in de VS. Op de cover staat de Amerikaanse filmster in een bikini, maar ze staat er niet naakt in.

Jessica Alba eist dat Playboy deze maand uit de schappen wordt gehaald in de Verenigde Staten. Ze dreigt met een rechtszaak. Op de cover van het nummer staat de Amerikaanse filmster in een bikini. Volgens Alba wordt daarmee ten onrechte de suggestie gewekt dat zij naakt of halfnaakt in het nummer te bewonderen is. Ze eist ook een schadevergoeding, blijkt uit een brief van haar advocaten aan Playboy op de website The Smoking Gun.

Het 24-jarige sekssymbool zegt gevraagd te zijn om te poseren voor de cover van de nieuwe Playboy, maar dat weigerde ze. In plaats daarvan plaatste het blootblad een publiciteitsfoto van Alba.

De actrice zou haar imago van sekssymbool graag achter zich laten en wil serieus genomen worden als actrice. Alba is onder meer bekend van haar rollen in de televisieserie 'Dark angel' en films als 'Fantastic four' en 'Sin city'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen