Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato maakt filmdebuut

Shownieuws

Zanger Marco Borsato gaat een rol spelen in 'Zoop in India' van regisseur Johan Nijenhuis. De avonturenfilm draait vanaf 28 juni in de bioscoop.

Marco Borsato gaat een rol spelen in de avonturenfilm 'Zoop in India'. De zanger verschijnt in een droom van het personage Bastiaan, gespeeld door Ewout Genemans, over muzikaal succes. Dat maakte Independent films maandag bekend. De regie is in handen van Johan Nijenhuis.

"Dit is een ander verhaal dan zingen", zegt Marco Borsato. "Ik heb natuurlijk wel videoclips gemaakt, maar dit is mijn eerste keer op het grote doek."

'Zoop in India' is het vervolg op de filmhit 'Zoop in Afrika', die vorig jaar zomer in de bioscoop draaide. Beide films komen voort uit de populaire televisieserie Zoop, over een groep jongeren die in een dierentuin woont waar zij een opleiding krijgen tot dierenverzorgers. In de nieuwe film gaan de zogeheten rangers naar India om een ontvoerde kudde olifanten te redden uit de handen van ivoorsmokkelaars.

De draaidagen van Borsato staan eind maart gepland in Nederland. De rest van de film wordt grotendeels in India opgenomen. Vanaf 28 juni draait 'Zoop in India' in de bioscoop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen