Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kabbalah moet huwelijk Madonna redden

Shownieuws

Madonna heeft religieuze leiders van de Kabbalah te hulp geroepen. De zangeres probeert haar huwelijk met de filmmaker Guy Ritchie te redden.

Madonna heeft in een poging haar huwelijk met filmmaker Guy Ritchie te redden de hulp ingeroepen van de religieuze leiders van het Kabbalah-centrum in Londen. Het gerucht gaat dat de zangeres van plan is haar tien jaar jongere man te verlaten. Maar ze doet er volgens de Engelse krant The Daily Telegraph juist alles aan om de relatie er weer bovenop te helpen.

Bronnen uit het Kabbalah-centrum onthullen in de krant dat de 47-jarige popster zichzelf niet meer is. "Ze neemt niet meer deel aan de groepsgesprekken, waarin ze altijd heel open over haar leven vertelde. Ze vertrouwt alleen nog een select groepje haar geheimen toe." Sinds begin vorige maand gaan geruchten dat de omgang van Madonna met muziekproducent Stuart Price voor grote spanningen in het vijfjarig huwelijk zorgt.

De leiders van Kabbalah hebben Madonna geadviseerd geduld te hebben, tot na het joodse paasfeest op 12 april. Op deze dag zouden mannen volgens de religie meer in contact komen met hun spirituele kant. Mogelijk zou dat de relatie goed doen.

Kabbalah is een vierduizend jaar oude Hebreeuwse filosofie. Madonna is een fervent lid van de organisatie. Ze haalde onder anderen Britney Spears, Gwyneth Paltrow en Stella McCartney ertoe over zich aan te sluiten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen