Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stapp vermoedt boze opzet na verschijnen seksvideo

Shownieuws

Er is een seksvideo opgedoken van de ex-Creed zanger Scott Stapp. De zanger weet zeker dat zijn solocarriere gesaboteerd wordt.

(Novum/AP) - Scott Stapp denkt dat de seksvideo waarop hij te zien is openbaar is gemaakt om zijn solocarrière te saboteren. In de film zijn de voormalige zanger van Creed en raprocker Kid Rock te zien terwijl ze met verschillende vrouwen seksuele handelingen verrichten. "Het is overduidelijk dat iemand me wil beschadigen en me het succes niet gunt", zegt de 32-jarige Amerikaan.

Stapp beweert dat de videoband is gestolen. De beelden zouden in 1999 zijn opgenomen, kort nadat hij scheidde van zijn vrouw Hillaree Burns. Stapp trouwde vorige maand met Jaclyn Nesheiwat, een voormalige Miss New York. Enkele dagen na zijn huwelijk doken de beelden op. Hij zegt dat zijn nieuwe vrouw zijn verleden accepteert en wist dat hij na zijn scheiding een wild jaar had. "Ik had de videoband moeten verbranden", vindt de zanger nu.

Een dag na zijn huwelijk werd Stapp gearresteerd omdat hij dronken zou zijn op het vliegveld van Los Angeles. Deze zaak komt woensdag voor. "Ik kan niet zeggen dat ik daarom kan lachen. Er is nu zo veel aan de hand", zegt de zanger. "Kennelijk zijn er mensen die me niet mogen en willen dat ik faal."

Stapp won in 2000 een Grammy voor het Creed-nummer 'With arms wide open'. Zijn eerste soloalbum 'The great divide' kwam november vorig jaar uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen