Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Man aangeklaagd voor moord op tieneractrice

Shownieuws

Een 20-jarige man is aangeklaagd voor de moord op de actrice Tara Correa-McMullen. Het 16-jarige meisje speelde in 'Judging Amy' een voormalig bendelid.

(Novum/AP) - Een 20-jarige man is aangeklaagd voor het doodschieten van de tieneractrice Tara Correa-McMullen. Het 16-jarige meisje speelde in de televisieserie 'Judging Amy' een voormalig bendelid.

De verdachte zat al vast voor een andere schietpartij. Hij is nu aangeklaagd voor moord en twee pogingen daartoe. Hij kan worden veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf.

De man zou in oktober vorig jaar op een groep mensen hebben geschoten. De 16-jarige actrice kwam hierbij om het leven. Twee anderen raakten gewond. Het incident vond plaats bij een appartementencomplex in Inglewood, Californië. Er wordt nog gezocht naar een tweede, nog onbekende man die ook zou hebben geschoten. Gedacht wordt dat de schietpartij met een concflict tussen bendes te maken heeft.

Correa-McMullen, die eigenlijk Shalvah McMullen heette, was ook te zien in de film 'Rebound'. De serie over de jonge rechter Amy Gray is in Nederland uitgezonden door Net 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen