Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John de Wolf in 'Dancing with the stars'

Shownieuws

Oud-voetballer John de Wolf en stilist Mike de Boer gaan meedoen aan het programma 'Dancing with the stars'. De dansshow gaat eind maart van start.

Oud-voetballer John de Wolf en stilist Mike de Boer trekken binnenkort de dansschoenen aan. Ze gaan meedoen aan het programma 'Dancing with the stars'. Met een professionele danspartner krijgen ze lessen waarin ze worden klaargestoomd voor de wekelijkse uitzendingen.

Myrna Goosen, Edsilia Rombley en Winston Post maken ook hun opwachting in de dansshow, maakte RTL Boulevard dinsdag bekend. "Ik doe geen raar strak pakje aan", reageerde De Boer in het programma op zijn deelname. "Ik moet er wel een beetje lekker uitzien." John de Wolf vertelde dat hij niets met dansen heeft. "Je kan geen slechtere partner vinden dan ik", zei de oud-Feyenoorder.

Het eerste seizoen van 'Dancing with the stars', dat wordt gepresenteerd door Ron Brandsteder en Sylvana Simons, was een groot succes. De afleveringen trokken gemiddeld anderhalf miljoen kijkers. Ex-Idol Jim Bakkum won de show met zijn danspartner Julie Freyer.

Het programma gaat eind maart van start bij RTL 4. Een vakkundige jury bepaalt elke week welke ster afvalt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen