Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Luv maakt comeback tijdens concert De Toppers

Shownieuws

De meidengroep Luv maakt een comeback tijdens optredens van De Toppers. Zangeressen Patty Brard, Marga Scheide en José Hoebee zijn in mei in de Amsterdam ArenA.

De meidengroep Luv maakt een comeback tijdens de optredens van De Toppers. Zangeressen Patty Brard, Marga Scheide en José Hoebee zijn in mei een van de 'super surprise acts' bij drie optredens van Gerard Joling, René Froger en Gordon in de Amsterdam ArenA.

De zangers hebben voor de 'super surprise act' gezocht naar speciale gasten, die 'knallers van hits' en spraakmakend zijn. "Dat Luv spraakmakend en sfeerverhogend is, dat is een ding dat zeker is", zeggen de drie mannen in een verklaring.

De 'meiden' van Luv zeggen zich zeer vereerd te voelen door de uitnodiging. "Reken maar dat we Nederland nog een keer versteld laten staan. Hoe kan dat mooier dan tijdens een Toppers in Concert?", zegt Patty Brard.

In de jaren zeventig scoorde Luv hits als 'Waldolala', 'The greatest lover' en 'Trojan horse'. In 1981 viel het trio na ruzies uiteen. In 1993 en in 2005 maakte Luv een comeback. Vanaf 3 april zendt RTL4 een realitysoap uit over de groep. Daarin is onder meer te zien hoe Luv zich voorbereidt op de derde comeback.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen