Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toneelstuk uitgesteld door zwangerschap Schijf

Shownieuws

Het toneelstuk 'Kinderen van een mindere God' wordt uitgesteld vanwege de zwangerschap van hoofdrolspeelster Angela Schijf. Schijf heeft al een dochter, Bloem.

De toneelproductie 'Kinderen van een mindere God' wordt uitgesteld vanwege de zwangerschap van hoofdrolspeelster Angela Schijf. Dat maakt Joop van den Ende Theaterproducties dinsdag bekend. Het stuk zou in januari volgend jaar in première gaan, maar wordt nu verschoven naar een later tijdstip in het seizoen 2007/2008.

De 26-jarige Schijf liet vorige week weten dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. Ze is nu ongeveer drie maanden zwanger. Met haar man, de Belgische acteur Tom van Landuyt, heeft ze al een dochtertje, Bloem.

'Kinderen van een mindere God' is gebaseerd op de film 'Children of a lesser God' uit 1986. Die productie werd vijf keer genomineerd voor een Oscar. De nominatie voor hoofdrolspeelster Marlee Matlin werd verzilverd. De film vertelt het verhaal van James, die leraar is op een dovenschool. Hij valt voor de charmes van de dove en stugge conciërge Sarah.

Schijf neemt de rol van Sarah op zich. James, in de film gespeeld door William Hurt, wordt vertolkt door Victor Löw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen