Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Master P riskeert drie jaar celstraf

Shownieuws

De Amerikaanse rapper Master P hangt een gevangenisstraf van drie jaar boven het hoofd. Hij wordt samen met zijn broer beschuldigd van illegaal wapenbezit.

(Novum/AP) - De Amerikaanse rapper Master P hangt een gevangenisstraf van drie jaar boven het hoofd. Hij wordt samen met zijn broer beschuldigd van illegaal wapenbezit. De broers werden in januari aangehouden in Los Angeles. Bij de doorzoeking van hun auto vond de politie twee wapens, waarvoor de broers geen vergunning zouden hebben.

De 38-jarige Master P, wiens de echte naam Percy Miller is, en zijn 30-jarige broer Vyshonn Miller, ook bekend als de rapper Slikk the Shocker, zijn aangeklaagd wegens het bezit van illegale en geladen wapens. De broers zijn op borgtocht vrijgelaten en moeten op 13 maart voor de rechtbank in Los Angeles verschijnen. De broers kunnen maximaal drie jaar celstraf krijgen.

Master P is de eigenaar van platenmaatschappij No Limit Records. Hij deed mee aan de Amerikaanse versie van 'Dancing with the stars', waar ook zijn zoon, de rapper Lil' Romeo, aan meedeed. Met hem speelde Master P in een televisieserie op de kinderzender Nickelodeon. Een andere passie van de rapper is basketbal. Hij deed verschillende keren try-outs voor NBA-teams, waaronder Sacramento Kings en Denver Nuggets.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen