Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Calvin Klein biedt Kate Moss miljoenencontract'

Shownieuws

Het modemerk Calvin Klein biedt het Britse supermodel Kate Moss een contract met een waarde van 1,5 miljoen pond (2,2 miljoen euro). Dat meldt Vogue.

Het modemerk Calvin Klein biedt het Britse supermodel Kate Moss een contract met een waarde van 1,5 miljoen pond (2,2 miljoen euro). Voor dat geld moet ze poseren voor de nieuwe campagne van het Amerikaanse merk. Dat schrijft het Britse modeblad Vogue. Het is niet bekend of Moss het aanbod van Calvin Klein heeft aangenomen.

De overeenkomst zou het eerste grote contract zijn voor het 32-jarige model sinds ze in september uit de gratie raakte. Toen verschenen foto's van haar in een Britse krant waarop ze cocaïne lijkt te gebruiken.

Sinds het schandaal verloor Moss contracten met grote modebedrijven als H&M en Chanel. Dankzij nieuwe contracten met Roberto Cavalli, Longchamps, Stella McCartney en Virgin Mobile heeft ze haar salaris desondanks weten te verdubbelen. Aanvankelijk zou ook het merk Burberry niet meer met het model hebben willen werken, maar volgens Vogue heeft het bedrijf haar opnieuw ingehuurd voor 2006-2007. Deze deal zou haar nog eens 1,05 miljoen pond (1,5 miljoen euro) opleveren.

Kate Moss werd vorige week voor het eerst sinds de publicatie van de foto's gezien bij een publiek evenement. Het topmodel zat op de eerste rij bij een modeshow van Burberry in Milaan. De vooraanstaande modefotograaf Mario Testino zei te hopen dat Moss te zien is in de volgende campagne van Burberry.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen