Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hilary Swank is nieuwe gezicht Guerlain-parfum

Shownieuws

Actrice Hilary Swank wordt het gezicht van het nieuwe parfum van Guerlain. Het luchtje wordt later dit jaar gelanceerd. Details zijn nog niet vrijgegeven.

(Novum/AP) - Actrice Hilary Swank wordt het gezicht van het nieuwe parfum van Guerlain. Het luchtje wordt later dit jaar gelanceerd. Het Franse cosmeticahuis heeft voor de 31-jarige Swank gekozen omdat ze een 'stralende en natuurlijke schoonheid' is. Details over het nieuwe parfum zijn nog niet vrijgegeven.

De actrice heeft voor drie jaar getekend als muze van Guerlain. Hoeveel ze daarvoor krijgt wilde het bedrijf niet zeggen. Patti Hansen, de vrouw van Rolling Stones-gitarist Keith Richards, was vorig jaar het gezicht van Guerlain. Met haar dochters Theodora en Alexandra was ze te zien in de campagne voor het luchtje Shalimar Light.

Swank speelde in 'Boys don't cry' en 'Million dollar baby'. Voor beide films kreeg ze een Oscar voor beste actrice. Swank is niet de enige Oscarwinnares die een parfum aanprijst. Nicole Kidman doet hetzelfde voor Chanel No. 5; Gwyneth Paltrow voor Pleasures van Estée Lauder.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen