Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Pete Doherty opgepakt in gestolen auto'

Shownieuws

Pete Doherty is maandag weer opgepakt. Deze keer wordt de zanger van de Babyshambles ervan verdacht een auto te hebben gestolen. In de auto zijn drugs gevonden.

Pete Doherty is maandag opnieuw opgepakt. Deze keer wordt de zanger van de Babyshambles ervan verdacht een auto te hebben gestolen. Tijdens zijn aanhouding zouden in de auto harddrugs zijn gevonden, meldt BBC News dinsdag.

De 26-jarige ex-vriend van het Britse topmodel Kate Moss is maandagavond samen met een 18-jarige en een 19-jarige man opgepakt in Birmingham. De auto zou zijn gestolen in Londen. De drie mannen zijn op borgtocht vrijgelaten, maar nader onderzoek volgt.

De band van Doherty is onlangs weer gestart met optredens. Enkele concerten van de tour waren uitgesteld, nadat de zanger in januari was gearresteerd wegens drugsbezit. Hij gaf toe schuldig te zijn en werd veroordeeld tot twaalf maanden taakstraf. Ook moet hij deelnemen aan een afkickprogramma. Als hij niet voldoet aan de voorwaarden van zijn proeftijd, kan hij alsnog in de gevangenis terechtkomen.

Doherty heeft gezworen een 'drugsvrij' leven te leiden. Ook zou hij 'toch al niet zo'n junkie' zijn, zei hij eerder tegen Channel 4 News. Volgens de Britse boulevardkrant News of the World gaan Moss en Doherty weer met elkaar om. Dat zou de rocker zelf aan de krant hebben verteld.

Moss verloor vorig jaar lucratieve reclamecontracten met H&M, Burberry en Chanel, nadat de Britse krant Daily Mirror in september foto's had gepubliceerd waarop ze cocaïne lijkt te snuiven. Eind januari is ze in Londen door de politie ondervraagd over haar cocaïnegebruik.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen