Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna dankt overwinning op pijn aan sterke wil

Shownieuws

Pijnstillers en een sterke wil hebben Madonna door de opnamen van haar de videoclip voor 'Hung up' gesleept. Haar botbreuken waren toen nog niet geheeld.

(Novum/AP) - Pijnstillers en een sterke wil hebben Madonna door de opnamen van haar videoclip voor het nummer 'Hung up' gesleept. De botbreuken die de popdiva had opgelopen bij de val van haar paard in augustus waren toen nog niet geheeld. Dat vertelt de Amerikaanse zangeres in een interview met het Amerikaanse blad Harper's Bazaar. Madonna brak negen botten toen ze op haar verjaardag van haar paard viel.

De popdiva zegt in het tijdschrift zich weer helemaal de oude te voelen en sterk te zijn. "Ik heb het jaar 2005 in ieder geval overleefd", zegt de 47-jarige zangeres. "Het was een heel onrustig jaar. Toen ik van mijn paard viel, had ik het gevoel dat ik werd weggeschoten als een levend kanon. Of ik weer zou kunnen paardrijden, was niet aan de orde. Ik wist niet eens of ik ooit weer zou kunnen dansen."

Bij de val van het paard brak Madonna onder meer drie ribben, een sleutelbeen en haar hand. Toen ze rond september haar nieuwe clip opnam, waren de breuken nog niet geheeld. Toch ging de zangeres door met de opnamen. "Ik voelde zoveel inspiratie en geluk dat ik mijn lichaam terug had. Ik voelde me weer heel sterk."

Madonna's single 'Sorry' is maandag in Engeland binnengekomen op de eerste plaats en is daar de twaalfde nummer 1-hit van de popdiva. Het nummer is de tweede single van haar album 'Confessions on a dance floor'. In de Nederlandse hitlijsten staat 'Sorry' op de achtste plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen