Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Will Smith wil fusie Holly- en Bollywood

Shownieuws

Will Smith ziet een fusie van Hollywood en Bollywood helemaal zitten. De combinatie van de filmcentra kan volgens de Amerikaanse acteur goede films opleveren.

(Novum/AP) - Will Smith ziet een fusie van Hollywood en Bollywood helemaal zitten. De technologie van de Amerikaanse filmindustrie en de 'schoonheid, kleur en diepte' van de Indiase tegenhanger zijn volgens de 37-jarige Amerikaanse acteur een ideale combinatie.

Tijdens een bezoek aan India heeft Smith gesproken met verschillende producers en acteurs uit de Indiase filmindustrie. Een hechte band tussen de filmcentra kan volgens Smith goede films opleveren.

Smith liet verder weten dat hij graag met de beroemde Bollywood-actrice Aishwarya Rai wilde werken in zijn film 'Hitch'. "Ze heeft zoveel energie, ik zou het geweldig vinden om met haar te werken." De actrice kon niet, omdat ze in een andere film moest spelen.

De Amerikaanse acteur is een week in India voor de lancering van een nieuwe Engelstalige filmzender van Sony Entertainment. Verder gaat hij langs bij Indian Idol, de Indiase versie van het televisieprogramma Idols. De acteur is vooral onder de indruk van het aantal Bollywood-films dat jaarlijks wordt geproduceerd. "Ze maken er hier ruim achthonderd, met in elke film een nieuw verhaal, nieuwe muziek en nieuwe dans."

Smith ziet ook een rol in een Bollywood-film wel zitten. "Ik ben simpelweg verkocht en wil er graag deel van uitmaken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen