Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rolling Stones voor het eerst op Chinees podium

Shownieuws

Voor het eerst in hun meer dan veertig jaar lange carrière geven de leden van de Rolling Stones een concert in China. De band is op 8 april te zien in Sjanghai.

(Novum/AP) - De Rolling Stones geven in april voor het eerst in hun meer dan veertig jaar lange carrière een optreden in China. Drie jaar geleden werden de Stones al verwacht in Sjanghai en Peking, maar door de uitbraak van de besmettelijke longziekte Sars moesten die concerten worden geannuleerd.

De rocklegendes zijn op 8 april te zien in Sjanghai's Grand Stage, meldt organisator Emma Entertainment. De prijzen van de kaarten voor het concert variëren van 32 tot 316 euro. Het optreden is nog niet bevestigd door het management van de band. Volgens de website van de Stones geeft de band op 4 april een concert in Japan en op 11 april in Australië.

De Rolling Stones zijn bezig aan de wereldtournee 'A bigger bang', die tot nu toe aan kaartverkoop meer dan 2,5 miljoen euro heeft opgebracht. De Rolling Stones zijn in China een van de meest bekende Westerse acts. De illegale versie van het album 'Forty licks' ligt in het hele land in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen