Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kylie wil meer medische kennis

Shownieuws

Popprinses Kylie Minogue wil meer medische kennis zodat ze voorlichting kan geven over borstkanker. Dat zegt een goede bekende van de zangeres in The Sun.

Kylie Minogue wil meer medische kennis opdoen om voorlichting te kunnen geven over borstkanker. Dat schrijft de Britse krant The Sun zondag. De 37-jarige popprinses, bij wie de ziekte in mei vorig jaar werd geconstateerd, kreeg vorige maand te horen dat alle kankercellen uit haar lichaam zijn verdwenen. Vrijdag onderging ze voor het laatst chemotherapie.

Een goede bekende van Kylie zegt tegen de krant dat de Australische zangeres erg onder de indruk is van de expertise van haar artsen. "Ze praat over samenwerking om andere vrouwen met borstkanker te helpen. Sinds haar ziekte is ze gefascineerd door de mogelijkheden en de beperkingen van medici. Ze beseft hoe weinig ze eigenlijk over het menselijk lichaam weet en wil daar iets aan doen."

Fans kunnen op korte termijn een comeback verwachten. Kylie wil optreden voor alle fans die haar Showgirl-tour hebben gemist vanwege het afgelasten van de concerten door haar ziekte. Ze heeft al enkele data vastgelegd waarop ze weer gaat optreden. Ook zou ze platenlabel EMI hebben beloofd zo snel mogelijk aan een nieuw album te beginnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen