Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Harrison Ford verwelkomd door gillende fans

Shownieuws

Harrison Ford is tijdens de Australische première van 'Firewall' verwelkomd door honderden gillende fans. Hij werd vergezeld door verloofde Calista Flockhart.

(Novum/AP) - Hollywoodster Harrison Ford is zondag tijdens de Australische première van zijn nieuwe film 'Firewall' verwelkomd door honderden gillende fans. Hij werd vergezeld door zijn verloofde Calista Flockhart, bekend als Ally McBeal in de gelijknamige televisieserie. Ford zei tegen de aanwezige pers dat hij blij was voor het eerst in twaalf jaar weer in Australië te zijn.

In de film speelt Ford het hoofd van de beveiliging van een grote bank. Hij wordt gedwongen zijn eigen bank voor miljoenen dollars te beroven. Zo moet hij zijn gekidnapte vrouw en kind vrij krijgen. "Ik hou ervan een echt mens te spelen, met een echt leven en een echte familie", antwoordde de 63-jarige acteur op de vraag wat aantrekkelijk is aan zijn personage. "Ik denk dat dit een goede, zeer onderhoudende film is."

Andere belangrijke rollen in 'Firewall' worden vertolkt door Paul Bettany en Virginia Madsen. De film draait vanaf 16 maart in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen