Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rolling Stones rocken in Rio

Shownieuws

Ruim een miljoen rockfans hebben genoten van het gratis concert van de Rolling Stones op het strand van Copacabana in Rio. De band speelde twintig nummers.

(Novum/AP) - Meer dan een miljoen rockfans hebben zaterdag genoten van het gratis concert van de Rolling Stones op het strand van Copacabana in Rio de Janeiro. De band speelde twintig nummers, waaronder 'Jumpin' Jack Flash' en 'Satisfaction'.

De show was onderdeel van de 'A Bigger Bang'-wereldtour en kwam precies een week voor het beroemde carnaval losbarst in Rio. Het was de derde keer dat de Stones in Brazilië optraden, maar de eerste keer dat de toegang gratis was. In het Zuid-Amerikaanse land kunnen veel inwoners zich geen dure concertkaartjes veroorloven. De menigte was zaterdag niet zo groot als tijdens het gratis concert van Rod Stewart in 1994. Toen streken 3,5 miljoen mensen neer op het strand van Copacabana.

Vrijdag zocht zanger Mick Jagger zijn 6-jarig zoontje Lucas op, dat hij samen met de Braziliaanse tv-presentatrice en model Luciana Jimenez heeft. De komst van Lucas betekende in 1999 het einde van Jaggers huwelijk met Jerry Hall.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen