Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voor Harm is Idols voorbij

Shownieuws

Harm kreeg zaterdag de minste stemmen van het publiek en ziet daarmee zijn Idols-carrière in rook opgaan. "Ik zag het aankomen, het geeft niet", zei hij.

Harm kreeg zaterdag de minste stemmen van het publiek en ziet daarmee zijn Idols-carrière in rook opgaan. Als een van de vijf laatste finalisten had hij al een voorgevoel. "Ik zag het aankomen, het geeft niet", zei Harm toen de uitslag bekend werd. De Nijmegenaar kreeg een staande ovatie van het publiek.

Met zijn lange rode haar, neusring en voorliefde voor rockmuziek voelde Harm zich een 'behoorlijke vreemde eend in de bijt' bij Idols. Toch kreeg hij veel steun van het publiek en de jury. Dat hij de afgelopen twee liveshows zijn tekst steeds vergat viel echter niet in goede aarde.

Harm was de laatst overgebleven mannelijke kandidaat. De laatste vier finalisten zijn allemaal meisjes. Bij zijn afscheid had Harm lieve woorden voor hen over: "Jullie zijn stuk voor stuk kanjers. Wat er ook gebeurt, bij mij kunnen jullie niet meer stuk."

Volgende week zaterdag staan Floortje, Ellen, Rafaëlla en Angelique weer op het podium. De finale van Idols is op 11 maart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen