Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aniston uit de kleren in nieuwe film

Shownieuws

Jennifer Aniston gaat in haar nieuwe film 'The break up' uit de kleren in een scène met tegenspeler Vince Vaughn. Zij laat in de film haar lichaam ontharen.

Jennifer Aniston gaat in haar nieuwe film 'The break up' uit de kleren in een scène met tegenspeler Vince Vaughn. Dit meldt de Britse krant The Sun. Al geruime tijd doen geruchten de ronde dat Aniston en Vaughn een relatie hebben. De actrice laat in de film haar lichaam ontharen.

In de film volgt het karakter van Aniston het advies van een vriendin een schoonheidsbehandeling te ondergaan waarbij het hele lichaam wordt onthaard. Ze doet dit om haar ex-vriend terug te krijgen.

Volgens geruchten in de Amerikaanse media is Aniston in therapie om haar scheiding van Brad Pitt en diens nieuwe relatie met Angelina Jolie te verwerken. De 37-jarige actrice zou twee keer per week bezoek krijgen van een psychiater. Ook wordt beweerd dat Aniston een boek schrijft over haar huwelijk met Pitt. Zo zou zij wraak willen nemen op haar ex-man, wiens relatie met Jolie zij niet zou kunnen accepteren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen