Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bill Clinton en Naomi Campbell op Indiase bruiloft

Shownieuws

De Amerikaanse oud-president Clinton, zijn vrouw Hillary en Naomi Campbell wonen de bruiloft van de Indiase miljonair Vikram Chatwal en Priya Sachdev bij.

(Novum/AP) - De Amerikaanse oud-president Bill Clinton, zijn vrouw Hillary en Naomi Campbell wonen zaterdag in India de bruiloft van de Indiase miljonair Vikram Chatwal en het model Priya Sachdev bij. Voor het feest, dat op de voet wordt gevolgd door de Indiase media, zijn vier dagen uitgetrokken. Het huwelijk van het jonge stel wordt betiteld als de 'big fat Indian wedding'.

De bruidegom is de zoon van Sant Singh Chatwal. De familie Chatwal is eigenaar van de Amerikaanse restaurantketen Bombay Palace en de hotelketen Hampshire Hotels in New York.

Onder de beroemde gasten bevinden zich verder rapper Diddy, acteur Harrison Ford en de goeroe Deepak Chopra. Daarnaast zijn Bollywood-acteurs en politici uitgenodigd. De bruiloft bestaat onder meer uit themafeesten op een drijvend zeventiende-eeuws paleis en hindoe-ceremonies. Volgens de organisator staat het feest symbool voor de internationale contacten die Indiërs tegenwoordig opdoen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen