Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vierduizend mensen willen een verrassing van Henny

Shownieuws

Vierduizend brieven heeft Henny Huisman al binnen voor de Surprise Show. "Sommige mensen willen iets heel groots en andere weer kleine ontroerende dingetjes."

Vierduizend brieven heeft presentator Henny Huisman al binnen voor de nieuwe Surprise Show. "Sommige mensen willen iets heel groots en andere weer kleine ontroerende dingetjes." Dat zegt de 54-jarige presentator zaterdag in een interview met Algemeen Dagblad. In aanloop naar de nieuwe serie op Talpa was de presentator nog bezorgd of mensen wel iets te wensen zouden hebben.

Huisman was vrijdagavond voor het eerst weer te zien in de Sponsor Loterij Super Suprise Show. Het programma trok bijna zeshonderdduizend kijkers. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. In de show laat Huisman, net als vanouds, wensen van kijkers in vervulling gaan.

De laatste Surprise Show werd meer dan tien jaar geleden uitgezonden op RTL 4. Stopzetten had niets met de populariteit te maken, vertelt Huisman in het dagblad. Het programma zou veel te kostbaar zijn geworden. Nadat bij RTL geen plaats meer voor hem was, maakte Huisman vanaf 2003 de programma's 'Henny zoekt God' en 'Huize Huisman'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen