Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears wil weer op tournee

Shownieuws

Britney Spears wil weer gaan optreden. Ze mist het reizen en het podium. De 25-jarige zangeres is op dit moment bezig met het opnemen van haar nieuwe album.

Britney Spears wil weer gaan optreden. De 25-jarige zangeres mist het reizen en het podium. Dit vertelt ze in een interview in het Amerikaanse tijdschrift People. Het interview staat in de editie die op 27 februari uitkomt.

"Ik mis het onderweg zijn. Het samen zijn met de dansers en de lol die we hebben", zegt de zangeres. "Het gevoel op het podium te staan en te weten dat daar je talent ligt. Dat vind ik geweldig." Spears had een pauze nodig. "Ik moest mijn motivatie terugvinden."

De zangeres is op dit moment bezig met het opnemen van haar nieuwe album. Dit komt later dit jaar uit. Volgens Spears zal het niet moeilijk zijn om terug te keren in de muziekwereld. Op dit moment gebeurt daar volgens haar niets spannends. "Het is saai", zegt ze. "Ik heb de laatste tijd niets gezien waarvan ik dacht: wow!"

Dat Britney Spears anderhalf jaar niet in de hitlijsten stond, betekent niet dat ze ook uit de schijnwerpers is verdwenen. Er gaan al enige tijd geruchten over een breuk tussen de popster en haar man Kevin Federline. Ook raakte ze vorige week in opspraak toen er foto's verschenen waarop ze te zien was terwijl ze een auto bestuurde met haar vier maanden oude zoontje op schoot.

De popster geeft opdringerige persfotografen de schuld. Ze zegt 'doodsbang' te zijn geweest dat de paparazzi haar en haar baby in gevaar zouden brengen. Omdat ze zo snel mogelijk weg wilde komen, zegt Britney, zette ze haar baby niet in een kinderstoeltje.

Spears vertelt dat ze haar zoontje, Sean Preston, zoveel mogelijk probeert te beschermen tegen de paparazzi. "Ik ga bijna niet met hem naar buiten", zegt ze. "En dat is best vervelend, ik kan niet gewoon over straat lopen met een kinderwagen." Omdat ze constant achterna wordt gezeten, zegt ze, voelt ze zich af en toe 'net prinses Diana'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen