Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Countryzanger Montgomery betrapt met slok op

Shownieuws

De 41-jarige countryzanger John Michael Montgomery is donderdag gearresteerd voor rijden onder invloed. Hij verborg tevens twee geladen wapens.

(Novum/AP) - Countryzanger John Michael Montgomery is donderdag gearresteerd voor rijden onder invloed en het verbergen van twee geladen wapens. De Amerikaanse zanger heeft verklaard dat hij onschuldig is. Naast de wapens werd in de auto van Montgomery een flesje gevonden met daarin een ander medicijn dan dat waarvan de naam op het etiket stond. Het flesje stond op naam van een vriend van de zanger.

De 41-jarige Montgomery negeerde donderdagochtend in Lexington, in de staat Kentucky, een rood verkeerslicht. Toen de politie hem aanhield, rook hij naar drank. Een paar uur na zijn arrestatie mocht de zanger naar huis. De advocaten van Montgomery verklaarden voor de rechter dat hij nog niet in staat is gedetailleerd in te gaan op de beschuldigingen.

Raadsman Brent Caldwell zei dat de zanger een recept heeft voor pijnstillers. Ook verklaarde hij dat Montgomery een vergunning heeft voor zijn wapens. Deze had de zanger donderdagochtend alleen niet bij zich.

Montgomery is onder meer bekend door de nummers 'I love the way you love me', 'I swear' en 'Sold (The Grundy County auction incident)'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen