Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Twee Yorin FM-dj's vertrekken naar Slam!FM

Shownieuws

Yorin FM verliest in één keer twee diskjockeys. Frank Dane en Mark Labrand vertrekken bij de zender om op 3 april aan de slag te gaan bij concurrent Slam!FM.

Yorin FM verliest in één keer twee diskjockeys. Frank Dane en Mark Labrand vertrekken bij de zender om op 3 april aan de slag te gaan bij concurrent Slam!FM. De dj's gaan bij de jongerenzender het ochtend- en middagprogramma maken.

Labrand krijgt een programma op de plek waar nu nog 'The creepshow', het programma van Mental Theo, is te beluisteren. Mental Theo verhuist naar het weekeinde, omdat hij zich dit jaar weer op televisiewerk wil storten. Frank Dane, de broer van Yorin FM-collega Robert Jensen, neemt in de ochtend de plaats over van Alex Oosterveen.

Het is niet bekend of Slam!FM de komende tijd meer nieuwe namen aantrekt of dat huidige radiomakers moeten vertrekken. Eind januari verdwenen Jente Kater en Rob Spijker uit de programmering van het radiostadion.

Slam!FM ging aanvankelijk als ID&T Radio door het leven. Om een hoger marktaandeel te bemachtigen, werd de zender vorig jaar omgedoopt tot Slam!FM. Eind vorig jaar verkocht eigenaar ID&T twee derde van de aandelen aan 2HMedia, het bedrijf van Lex Harding, Ruud Hendriks en Marcel Dijkhuizen. Zij willen het station ombouwen tot een multimediaal jongerenplatform.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen